zwangerschaps bh

Waarom een zwangerschaps bh kopen? Wij geven het antwoord!

Een zwangerschaps bh is handig ondergoed en dan vooral voor zwangere vrouwen. Het model is ook specifiek voor deze doelgroep gemaakt. Je kunt ze kopen bij speciaalzaken, zoals lingeriewinkels en natuurlijk zijn ze ook volop online te bestellen. Maar waarom zou je speciaal een exemplaar kopen als je in verwachting bent en wat zijn zoal de voordelen? In onze blog geven wij hier antwoord op!

Je lichaam verandert tijdens de zwangerschap

Een veelvoorkomend probleem bij zwangere vrouwen is dat de borsten tijdens de zwangerschap overgevoelig raken. Wanneer je dan de verkeerde bh draagt, geeft dit veel ongemak. Dat zorgt weer voor meer stress en ook een minder prettig gevoel. Dus voor zwangere vrouwen en ook voor vrouwen die net zijn bevallen is het verstandig om voor een zwangerschaps bh te kiezen. Wij zijn dan ook van mening dat het één van de eerste dingen is die je moet aanschaffen als je weet dat je in blijde verwachting bent!

Zwangerschaps bh biedt voldoende steun

De primaire reden om voor de zwangerschaps bh te kiezen is vanwege het feit dat het ondergoed voldoende steun geeft. Je borsten worden tijdens de zwangerschap groter en dan is er ook meer steun nodig. Zwangerschaps bh’s zijn doorgaans van flexibele en zachte stof gemaakt en ze hebben in de regel ook meer sluitingen voor voldoende steun en optimaal draagcomfort.

Een zwangerschaps bh voor na de bevalling

Je borsten worden niet opeens kleiner op het moment dat je bent bevallen. Het duurt even voordat de borsten weer terugkeren naar je oude cupmaat en dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat je melkklieren nog volop in productie zijn. Dus een zwangerschaps bh draag je ook nog op het moment dat je al bent bevallen. De meeste voedingsbh’s zijn ook functioneel. Ze bevatten vaak aan de voorzijde een flapje die je kunt openen. Zo kunnen baby’s de tepel eenvoudig bereiken en worden gevoed. Je hoeft dan ook niet elke keer je bh uit te trekken als je jouw kleintje borstvoeding wilt geven. Ideaal, toch?

Waar moet je op letten als je een zwangerschaps bh wilt kopen?

De ene zwangerschaps bh is de andere niet en dat ontdek je vanzelf wanneer je op zoek gaat naar het ondergoed. Het is verstandig om de bh alleen bij speciaalzaken te kopen of te bestellen. Denk aan de bekendere lingerie winkels, maar ook babywinkels verkopen deze producten. Als je twijfelt over welke bh je het beste kunt kopen is het altijd mogelijk om de hulp in te schakelen van een specialist. Zij kunnen je helpen en advies geven om tot de beste beslissing te komen. Uiteraard spreekt het voor zich dat je de bh altijd moet passen. Dan weet je ook zeker dat die lekker zit en dat die optimaal comfort geeft.

Welke soorten zwangerschaps bh’s zijn er?

Vrouwen lopen niet graag in een te saaie bh rond, maar houdt er rekening mee dat een zwangerschaps bh in de eerste plaats functioneel en comfortabel moet zijn. Maar het ook wil natuurlijk ook wat. Er zijn verschillende soorten bh’s verkrijgbaar. In verschillende kleuren of motieven. Dus je hebt voldoende keuze om een mooie bh uit te zoeken.

BH Support – Vind jouw perfecte bh door persoonlijk advies!